צלקת כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

27/03/2015 | 22:50 | מאת: ליאת

שלום, לפני כשנה נפלתי במהלך טיול עם כלב ונפצעתי בברכיים ובמרפק. לא שטפתי את המקום ומרחתי משחה כלשהי שקיבלתי מבעלי הכלביה. הפצע התבהר עם הזמן אך עדיין נותרו כתמים אדומים שלא עוברים. האם ישנו הליך כלשהו שניתן לבצע? כיצד ניתן להעלים את הכתמים? תודה רבה

שלום ליאת , תנסי להימנע כמה חודשים מחשיפת הכתמים לשמש, מרחי עליהם מקדמי הגנה ומייקאפ, אם עדיין יישארו לך פני לייעוץ לרופא עור .בנוסף אם הכתמים אדומים ולא חומים, ועדיין מפריעים לך ניתן להיעזר בטיפולי לייזר להבהרת כתמים. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק