פתרון אמיתי לקלואיד אחרי 20 שנה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

01/03/2015 | 22:11 | מאת: ניסו

השיטות הקוסמטיות של קלוקוט למריחה או משטחי סיליקון לא עזרו .כמו גם הזרקות חובבניות של חומרים שונים על ידי רופאי עור שהיו כרוכות בסבל בלתי נתפס קלואידים גדולים במרכז החזה על צומת העצבים הטריפו את דעתי הפתרון נמצא בדמות הזרקה מקצועית של סטרואידים מסוג מסויים שהזריק לי רופא מבוגר ומדהים כירורג פלסטי בשם שריה כהנוביץ שמטפל בקופ''ח מאוחדת באזור המרכז. הזרקה עמוקה ויסודית למרות כל צרחותי שהועילה לגמרי להשאיר לי את שנות הסיוט כמזכרת בלבד

ראה תשובתי קודם.

28/06/2015 | 01:49 | מאת: יוסי

כמו שציינת גם אני עברתי אין ספור טיפולים לא מועילים ואף הזיקו יותר..אשמח לקבל את עזרתך לגבי הטיפול שקיבלת ואולי זה יעזור גם לי. אם כן אשמח לקבל את המייל שלך ולשוחח איתך שם

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק