צלקת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

05/12/2014 | 17:51 | מאת: שרונה

שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח מוז להסרת גידול על האף. במקום הושתל לי שתל עור. כיום השתל נראה כטלאי עגול ומעט מוגבה מעל יתר העור. איך מומלץ להשטיח/ לטשטש את הצלקת גם העבה וגם השטוחה? האם על ידי עיסוי? אני מעסה עם וזלין. האם משהו אחר מומלץ? תודה.

שלום שרונה, תמשיכי עם העיסויים בעדינות - רצוי עם שמן זית או קרם היפו אלרגי, אם תוכלי לקבל הפניה למרפאה בעיסוק אפשר להוסיף יריעת סיליקון נדבקת על הצלקת כדי לעזור להשטיחה. תגני על המקום באמצעות מקדם הגנה ומייקאפ, להימנע מלחשוף את הצלקת לשמש. הזמן יעשה את שלו. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק