צלקת אחרי הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

18/09/2014 | 14:43 | מאת: מטי

שלום רב, לפני כמה שנים (6-7)הוסרה באזור החזה נקודת חן. במקום התפתח צלקת גדולה, אדמדמה, מגרדת. חזרתי אחרי שנה לכמה טיפולי הזרקות והשטח היום שטוח יותר, אדמדם פחות, לא מתרחב אבל עדיין מאוד רגיש למגע ומגרד במיוחד כאשר אני מורחת קרמים. האם כדאי להתייעץ אצל רופא אור? תודה

שלום מטי, לפי התאור נראה לי שהצלקת עדיין פעילה , להערכתי יש להמשיך ולטפל בצלקת עד שתתייצב. כדי שתשלבי טיפול של יריעת סיליקון + לחץ מקומי לפחות כמה חודשים טובים. עליך לפנות למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות. שנה טובה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק