רגישות לסיליקון

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

25/08/2014 | 23:46 | מאת: טופז

היי לפני חודש וחצי נכוותי ברגל כוויה דרגה 2 היה זיהום .. הייתי מאושפזת בהדסה לפני כ שבועיים התחלתי טיפול עם הסיליקון חבישת לחץ בפעם הראשונה שמו לי חתיכות עבות של סיליקון שגרמו לי ממש לשרפה ופצעים אדומים . לפנע כ3 ימים החליפו לי לסיליקון בלי דבק זה נראה כמו פלסטיק שקוף גמיש שגם זה גורם לי לצריבה בעור וכאבים במרפאה היא אמרה לי להוריד . יש משהו אחר שניתן לשים ?

שלום טופז, כדאי שתמתיני להחלמה מלאה של הצלקת , כלומר שהצלקת תהיה נקייה מפריחה, פצעים מפרישים, קילוף וכו'. כיון שהעור רגיש רצוי שמתחת לגרב הלחץ תשתמשי בשרוול כותנה= סטוקינט. אחרי כמה ימים כאשר תראי שהכל רגוע - אפשר לנסות אחד הסוגים של סיליקון רק על המוקדים המעובים וגם זה בהדרגה.אנא התייעצי עם המרפאה בעיסוק המטפלת שלך כדי שתוכל להנחות את הטיפול. בהצלחה, דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק