צלקת בחזה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

06/08/2014 | 22:03 | מאת: שירה

יש לי צלקת באזור המחשוף מראש שערה שהפריש שניסתי לנקזו ונוצרה צלקת. האזור גם מפריש מפעם לפעם. משחה אנטיביוטית לא מנעה הישנות המקרה. רופא עור הזריק סטרואידים לצלקת שהפחיתה הנפיחות אבל הצלקת נותרה אדומה ומשמעותית. מה ניתן לעשות במיוחד כשכל מס שבועות סיב השערה הכלואה מפריש שוב ומנפח האזור שנית? האם כדאי לטפל קודם בהסרת סיב השערה בלייזר ורק אח"כ בצלקת?

שלום שירה, סליחה על האיחור בתשובה. שימי לב אם קיימת נפיחות ואודם גם בלי שערה כלואה, כנראה זאת אכן צלקת ויש לטפל בה באמצעות יריעת סיליקון ואפילו לחץ מקומי.את לא צריכה להתנות את הטיפול בצלקת בהסרת השערה לצמיתות. כדאי שתפני למרפאה בעיסוק המטפלת בצלקות. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק