קעקוע לטישטוש צלקת ניתוחית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

18/04/2014 | 13:14 | מאת: רועי

שלום רב, יש לי מספר צלקות ניתוחיות באזור החזה, חלקן בנות שנה וחלקת חצי שנה. לכולן יש עדיין מעט גוון אדום אך הן שטוחות ובחלקן כבר לבנות. באיזה שלב אפשר לקעקע עליהן על מנת לטשטש אותן? האם התוצאה של פעולה כזו טובה או שעדיף כבר קעקוע רגיל שיסתיר את הצלקת בוודאות? (ציור כלשהו ולא קעקוע שמטרתו רק לטשטש). תודה

שלום רועי, אני מציעה לך להמתין לפחות שנה וחצי, ורק אם הצלקות שטוחות בהירות ורכות, ניתן להוסיף ציור או קעקוע. במידה והצלקות מעובות , אני לא מציעה לקעקע כדי שלא תפתח קלואידים בצלקות. איזור החזה הוא מאד בעייתי מבחינת איכות הצילוק.כמה שפחות לגעת - עדיף. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק