צלקות ושמש

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

03/04/2014 | 23:00 | מאת: ארגמן

שלום, עברתי לפני כחמישה חודשים ניתוח של הכנסת פלטינות בעצם הירך, מה שהותיר צלקת גדולה לאורך הירך שלי. רציתי לדעת אם מותר לחשוף את הצלקת לשמש? ואם כן למשך כמה זמן? ואם זה עלול להחמיר את מצב הצלקת? תודה רבה!

שלום ארגמן, לא רצוי לחשוף צלקות לשמש, במידה והצלקת הניתוחית אדומה ומעובה עליך לבקש הפניה לריפוי בעיסוק לטיפול בצלקת. במידה ולא פיתחת צלקת אדומה ומעובה, כדאי שתמרח מקדמי הגנה על הצלקות ותשתמש במכנסים שיגנו על המקום מפני שמש. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק