קולות ופחדים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/02/2009 | 14:51 | מאת: גיא

שלום בעברי נטלתי סמים מסוגים שונים כולל LSD וכימיכאלים למיניהם במשך שנים טופלתי בכדורים נוגדי דיכאון וחרדה אשתי עזבה אותי ונשארתי לבד כבר מספר חודשים שאני שומע קולות בלילות ומפחד להשאר בבית ויוצא מהבית וחושש לחזור בעקבות כך התחלתי ליטול כדורי שינה אני מסתובב עם אוזניות כדי להתעלם מאותם קולות כמו כן אני חי בתחושה שכל המערכת נגדי ורוצה להזיק לי אינני עובד ואינני מקיים את עצמי קראתי באינטרנט שאלה סימפטומים של סכיזופרניה השאלה שלי האם יכול להיות שאני סכיזופרן..?? כי לפי מה שהבנתי לא אמורים להיות מודעים לבעיה...ואם אני פונה מן הסתם שאני מודע?? שמשהו לא בסדר...לא שיטפתי אף אחד מהחשש שירחיקו ממני את ילדי.. לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה.. מה קורה לי ??אנא עיזרו לי בדחיפות

06/07/2009 | 14:23 | מאת: אנונימית

אם אתה לא מסוכן לסביבה אז אין סיבה שירחיקו ממך את הילדים שלך. אם אתה מרגיש במצוקה, כדאי לך לפנות לטיפול. לא בהכרח פסיכיאטר, אולי פסיכותרפיסט. גם אני שמעתי קולות וגם לי יש פחדים מהחושך. אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות והם מאוד עוזרות (סרוקוואל ודפלפט). לפנות לטיפול זה מראה על אומץ, כנות ואחריות. זה עדיף מלהמשיך לסבול. לוקח תקופה ממושכת לצאת מהבעיות אבל אם לא מטפלים אז הסבל הוא ממושך הרבה יותר. בהצלחה.