אם אתם רוצים לדעת על תופעות הלוואי של התרופות הפסי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2009 | 21:09 | מאת: דפנה

עמותת מגן לזכויות אנוש חושפת וחוקרת הפרות של זכויות אדם בתחום בריאות הנפש והיא גילתה שרבות מהתרופות הפסיכיאטריות גורמות לתופעות מאוד מסוכנות כגון , התקפי אלימות, פסיכוזות קשות, רצון להתאבד, יובש בפה , הרס הדחף המיני ולאחרונה התגלה שריטאלין גורם לחורים במוח . זוהי אחת מזכויות האדם שלנו להיות מודעים לטיפול המוצע לנו לסכנות שבו ולאלטרנטיבות .

05/07/2009 | 22:24 | מאת: אלישבע

יש אלטרנטיבות לתרופות ולאלטרנטיבות אלו אין תופעות לוואי. אסור לי לפרסם כאן, ניתן ליצור איתי קשר למידע נוסף: [email protected]