ריספונד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/12/2006 | 22:20 | מאת: קטי

האם כדור במינון של 1 מ"ג יכול לגרום לחולשה ועייפות

20/12/2006 | 15:22 | מאת: דור

שלום רב התשובה היא בהחלט כן. מדובר בכדור עם השפעה סדטיבית (מרגיעה) מאד חזקה, שניתנת במצבים פסיכיאטריים קיצוניים (פסיכוזות) ולכן כל מינון שלו עשוי לגרום לעייפות וחולשה. אבל השאלה למי נותנים את התכשיר ולאיזה מטרה. שימי לב שככל שהמצב הנפשי יותר חמור אז הסיכוי שהתרופה תגרום לתופעות לוואי מסוג זה הוא יותר נמוך. בברכה

20/12/2006 | 17:31 | מאת: קטי

דור תודה על התשובה , הכדור ניתן לאחי הוא בן 37 והיא ניתנה לו מכיוון שהוא סבל מקנאה חולנית לאישתו, ביום יום הוא אדם פעיל מאוד תחילה הוא קיבל 1 מ"ג ולאט לאט העלו לו את המינון ל 2 מ"ג אשר גרם לו לחוסר תפקוד וכרגע הוא נוטל 1 מ"ג אבל מתלונן על עייפות.

10/04/2008 | 17:07 | מאת: דינה

שלום! אני רוצה לדעת האם יש היתרגלות לריספונד.