הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

ריספונד

דיון מתוך פורום פסיכיאטריה

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • ריספונד
    מחבר: קטי
    תאריך: 19/12/2006
    שעה: 22:20
    האם כדור במינון של 1 מ"ג יכול לגרום לחולשה ועייפות
    • RE: ריספונד
      מחבר: דור
      תאריך: 20/12/2006
      שעה: 15:22
      שלום רב
      התשובה היא בהחלט כן. מדובר בכדור עם השפעה סדטיבית (מרגיעה) מאד חזקה, שניתנת במצבים פסיכיאטריים קיצוניים (פסיכוזות) ולכן כל מינון שלו עשוי לגרום לעייפות וחולשה. אבל השאלה למי נותנים את התכשיר ולאיזה מטרה. שימי לב שככל שהמצב הנפשי יותר חמור אז הסיכוי שהתרופה תגרום לתופעות לוואי מסוג זה הוא יותר נמוך.
      בברכה
      • RE: ריספונד
        מחבר: קטי
        תאריך: 20/12/2006
        שעה: 17:31
        דור תודה על התשובה , הכדור ניתן לאחי הוא בן 37 והיא ניתנה לו מכיוון שהוא סבל מקנאה חולנית לאישתו, ביום יום הוא אדם פעיל מאוד תחילה הוא קיבל 1 מ"ג ולאט לאט העלו לו את המינון ל 2 מ"ג אשר גרם לו לחוסר תפקוד וכרגע הוא נוטל 1 מ"ג אבל מתלונן על עייפות.
    • RE: ריספונד
      מחבר: דינה
      תאריך: 10/04/2008
      שעה: 17:07
      שלום!
      אני רוצה לדעת האם יש היתרגלות לריספונד.

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פורום פסיכיאטריה

עבור לפורום >>