מחפש פסכיאטר פרטי שמוכר ע"י הכללית כיועץ.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/07/2004 | 11:56 | מאת: ביבי

הי אני מחפש פסכיאטר פרטי שמוכר ע"י הכללית כיועץ כבר הרבה זמן, התקשרתי אליהם וכרגיל התשובה לא מלאה, קיבלתי מספר טלפון אחד, לא עונים שם אף פעם. מישהו מכיר רופא אחר שמוכר ע"י הכללית? זה ממש דחוף לי. תודה וסליחה.

18/07/2004 | 12:20 | מאת: עדי

הי. מה זאת אומרת פסיכיאטר שמוכר ע"י הכללית כיועץ? האם הכוונה למנהל מחלקה או פרופסור שלא עובד בכללית ולכן אתה יכול לקבל יעוץ חיצוני והחזר מהקופה? אם כן, יש לי מישהו מצויין בשבילך אנא כתוב אזור מגורים וכתובת דוא"ל אם אפשר כדי שאשלח לך פרטים . עדי.

18/07/2004 | 12:33 | מאת: ביביי

אזור חיפה, דוא"ל - [email protected]