הפרעה אובסיבית - סומטית.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/08/2003 | 18:40 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר הידש, רציתי לשאול אותך מהי הפרעה אובססיבית עם מאפיינים סומטיים? והאם תוכל לתת מספר דוגמאות. אשמח לקבל גם התייחסות ממשתתפי הפורום. תודה מראש, דניאלה

17/08/2003 | 01:30 | מאת:

לדניאלה שלום, אין אבחנה כזו ולכן אני יכול רק לנחש את הכוונה. אולי הכוונה היא בעיסוק חוזר וכפייתי בנושאי בריאות או מחושים גופניים? או בהפרעה אובססיבית שבנוסף ישנה חרדה ודאגה רבה לבריאות הגופנית. לתשובה יותר מדוייקת תצטרכי להוסיף פרטים במה מדובר. שבוע טוב דר' גיורא הידש