תרופה סימבלטה דיכאון וכאב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 21:28 | מאת: תמי

שלום ד"ר קודש, רציתי לדעת איך התרופה סימבלטה מסייעת בדיכאון וכאב ? אמי נוטלת את התרופה סימבלטה ,בימים הראשונים לא חל שינוי אך לאחר מכן זה התחיל להשפיע לטובה , השאלה כמה זמן היא תצטרך להמשיך לנטול את התרופה ? תודה, תמי

השפעת התרופה קשורה בפעילותה על חומרים המופרשים ממערכת העצבים המרכזית: סרוטונין ונוראפינפרין שאחראים על העיבוד הרגשי והעיבוד של תחושת הכאב. משך הטיפול קשור במשך התקופה הדיכאונית חומרתה ומספר הגלים שאמך סבלה מדיכאון. בכל מקרה מדובר בתקופות של מעל חצי שנה ולעיתים גם שנים ארוכות. התרופה בטוחה ולכן אין לחשוש מנטילת התרופה למשכי זמן שכאלה

20/07/2010 | 18:23 | מאת: כן אבל הרבה פעמים התרופה לא עוזרת

וכאב וחוליט לבן אדם שהישה בריא הוא הידרדרות יומיומית עם החמרה עם הכאב נמשך מחריף נגרר מתיש ועוד תופעות לוואי אתה מקטין את המצב קצת לא

30/05/2010 | 13:59 | מאת: מתן

אני לקחתי את התרופה במשך זמן קצר והיא יקרה מדי כדי לרכוש לאורך זמן ואחרי בירורים הבנתי שויפאקס XR למשל יותר נוחה לכיס אבל יעילה באותה מידה

מנהל פורום דיכאון וכאב