קריאה לעזרה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/05/2010 | 19:24 | מאת: סובלת

מזה 5 חודשים שאני סובלת מדיכאון,לא מרבה לצאת מהבית, לא הולכת לעבודה ומשתדלת להימנע מאירועים חברתיים.אובחנתי לפני מס' שנים כחולת דיכאון אך מאז היו לי תקופות טובות של פריחה ולבלוב ואפילו נישאתי לבחיר ליבי לפני מס' חודשים. כרגע אני חיה בתוך סיוט מתמשך, מה גם שאישי סובל מאוד ממצבי העגום.אין לי מוטיבציה לעזור לעצמי וגם כשהעזרה באה מבחוץ אני מתקשה לקבל אותה. בעבר טופלתי בכדורים(ציפרלקס)והללו גרמו לי להשמנה ולחוסר רגיעה.בעלי הטרי משוכנע שאני יכולה "לצאת " מזה רק אם אתאמץ מספיק על אף שהסברתי לו שאין בכוחי/אפשרותי לעשות זאת.קבעתי תור לפסיכיאטרית שטיפלה בי לפני מס' שנים.אך אני כל כך שלילית לגביה,מרגישה מראש שזה אבוד,יודעת שזו המחלה שגורמת לי לראות הכל בצבעים אפורים.ד"ר ערד האם אתה סבור כי עליי לקחת כדורים בכל מקרה או שיש דרך טובה יותר להתמודד עם הדיכאון שלי? והאם ניתן ליצור אתך קשר לחוות דעת נוספת? לתשובתך המהירה אודה.

שלום לך. אנ סבור שאת זקוקה לטיפול משולב שיחות ותרופות. כרגע ההתמודדות עם הדיכאון הפכה התמודדות של התא המשפחתי כולו, אך בראש וראשונה מדובר בסל שלך.ניתן ליצור עימי קשר:0522674784, אם אני לא עונה השאירי הודעה ואחזור.

מנהל פורום דיכאון וכאב