האם להפסקת שימוש בלוסטרל יש השפעות?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/11/2016 | 01:16 | מאת: אייל

שלום לקחתי לוסטרל במשך כשלוש שנים, בגלל חרדה והתקפי פאניקה. אך התענוג עלה לי ביוקר, ועליתי למעלה מ 20 ק"ג. עקב זאת הפסקתי לפני כשלושה שבועות את השימוש בתרופה, ואני מנסה להיעזר בדברים טבעיים. על הצד של התיאוריה ששימוש בלוסטרל מעלה במשקל בגלל האטה בחילוף החומרים,האם מדובר בנזק בלתי הפיך או שלאחר ההפסקה חילוף החומרים יחזור להיות תקין? כמה זמן יכול לקחת עד שהגוף וחילוף החומרים יחזרו לעצמם כפי שהיו לפני השימוש בתרופה? האם יש קשר ישיר או עקיף בין הפסקת השימוש בתרופה לבין עליית לחץ הדם? זה לא שיש לי התקפי פאניקה או חרדה מורגשת במיוחד שיכול להסביר עליה בלחץ הדם, זה משהו קבוע שיש לי לאחרונה, ייתכן ובגלל בעיה אחרת בכלל (על רקע פוליציטמיה). תודה רבה

העלייה במישקל לרוב מתרחשת עקב עליה בשוקה לפחמימות. זו לרוב דועכת עם הפסקת הטיפול.איני רואה קשר בין עלייה בלחץ הדם לבין הפסקת הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב