לגבי נזעי חשמל חששות ותוצאות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/08/2016 | 20:15 | מאת: יוסי

היי דוקטור, רציתי לשאול משהו לגבי נזעי חשמל, האם לאחר סדרת טיפולים מוצלחת של נזעי חשמל והטבה במצב זה תוצאה שנשמרת לתמיד או שזה לא פתרון לזמן ארוך ואצטרך רוב הסיכויים לחזור על זה כל תקופת זמן? יש מטופלים שאחרי סדרת טיפולים לא צריכים לחזור על זה שוב והתוצאה נשמרת לתמיד?

שלום יוסי. לעיתים אחרי טיפול בניזעי חשמל ממליצים להמשיך בטיפול החזקתי שיכול להיות אחת למספר שבועות. במקרם רבים המשך טיפול תרופתי מהווה תשובה טובה במניעת הופעת תסמיני הדיכאון (בהנחה שההפרעה המדוברת היא דיכאון)

מנהל פורום דיכאון וכאב