רעשים באוזניים עם טיפול במרוניל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/05/2016 | 15:36 | מאת: ירוני

שלום,צורך 75 מיליגרם מרוניל ביום ככדור אחד בערב כבר שבוע וחצי,התחילו לי צלצולים חלשים באוזניים, חייב לציין שזאת לא התרופה הראשונה שעושה לי ככה, האם יש סיכוי שאם אמשיך עם הטיפול זה יעבור? אפשר להסיק שכל טיפול פסיכיאטרי יעשה לי את הרעשים באוזניים,כי זה לא הטיפול הראשון שעושה לי ככה. תודה רבה.

תופעות לוואי בד"כ חולפובתוך שבועיים שלוש. צילצלולים באוזנים כשלעצמם יכולים הרבה פעמים ללוות דיכאון, כך שכדאי לבחון האם מדובר בתופעת לוואי (נדירה) או תסמין של הפרעת הבסיס. בכל מקרה כדאי לעקוב. בהחלט תתכן נסיגה ספונטנית של התסמין

מנהל פורום דיכאון וכאב