ברינטיליקס| יתרונות וחסרונות?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/05/2016 | 04:06 | מאת: יותם

היי ד"ר, מה את חושבת על התרופה ברינטיליקס לעומת ויאפקס סימבלתה ציפרלקס, עד כמה ניסיון יש איתה במטופלים שטופלו ובמה היא נותנת יתרונות, מה תוכלי להגיד לי עליה ומהם יתרונותיה וחסרונותיה?, יש סיכוי שאגיב אליה אחרי מספר טיפולים שנכשלו?עם מה ניתן לשלבה?

לברינטליקס אין ייתרון על פני תרופות נוגדות דיכאון אחרות, למרות שמדובר בתרופה שאמורה לתת מענה גם לשינויים הקוגניטיביים המלווים דיכאון. פרופיל תופעות הלוואי שלה יחסית ניסבל. בארץ הניסיון הוא של מספר חודשים אך במקומות פאחרים בעולם קיימת התנסות ארוכה מעט יותר.

מנהל פורום דיכאון וכאב