PMDD - טיפול לא רציף בssri

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/10/2015 | 11:45 | מאת: אני

שלום אני מעונינת לקחת כדור ssri כמה ימים לפני מחזור וההתלבטות שלי היא בין: פריזמה, פלוטין ולוסטרל. מחפשת כדור שכלל לא יעלה את המשקל ופחות תופעות לוואי כי זה רק לעשרה ימים בחודש בערך. (לא אקח כל החודש, אין צורך!!) תודה

למעשה פרטת שני מולקולות: פלוטין ופריזמה מורכבים מהמולקולה פלואוקסטין בעוד שלוסטרל מורכבת מהמולקולה סרטרלין. מדובר בתכשירים שמנגנון הפעולה שלהם דומה. עיקרון יש מספיק דיווחים על לוטסטרל כטיפול מיטיב תסמונת קדם ויסתית והוא יחסית עם פחות תופעות לואי. מבין השניים

04/10/2015 | 03:27 | מאת: אני

תודה על התגובה. יש לי בבית "סרנדה" 50מ"ג כי בבית המרקחת היה מחסור בלוסטרל. האם זה זהה בדיוק ללוסטרל או כדאי להתאמץ להשיגו? תודה

מנהל פורום דיכאון וכאב