אינטרקציה בין כדורים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/09/2015 | 21:41 | מאת: דניאל

שלום , רציתי לדעת את האינטרקציה בין קלונקס לבונדורמין 1.אם אני לוקח קלונקס בשעות אחר הצהוריי \ ערב להרגע ולפני השינה (שעה – שעתיים אחרי) בונדורמין ,יש בעייה ? 2.אני אני לוקח בונדורמין נניח בשעה 11 בערב , ובבוקר למחרת נניח בשעה 8 נניח לוקח קלונקס , בעייתי ? 3.בונדורמין מעבר למשרה שינה הוא גם מרגיע ? נניח מחשבות בליילה או בבוקר למחרת ? תודה.

שלום דניאל. קלונקס ובונדורמין שייכים לקבוצת תרופות הנקראת בנזודיאזפינים. השילוב בין השניים בעייתי שכן הוא מצביע על כך שאתה סובל מהפרעת שינה ומהפרעת חרדה לא מטופלות. בנוסף לכך יש בשילוב פוטנציאל למצבי בילבול, דיאוינטציה, עייפות ואף התמכרות לאורך זמן.יש צורך לברר את ההפרעות ולטפל בהן ולא רק התסמינים שלהם.

01/10/2015 | 16:26 | מאת: דניאל

1.התחלתי טיפול בפרוזק לפני מספר ימים (בעבר הייתי מטופל בפרוזק אחרי שאובחנתי כסובל מ OCD והפסקתי ) 2.אין ספק שכרגע אני בתקופה קשה , בעיקר בשינה אך לעיתים גם בחרדה במהלך היום 3.השאלה שלי היא בעצם אם זה בסדר לשלב בינתיים בתרופות שציינתי עד שהפרוזק יתחיל להשפיע (4 שבועות?)

לתקופת ביניים מוגבלת בזמן אין בעיה. זה מחייב רביזיה שלמה בטיפול כי נראה שכרגע הטיפול שאתה מקבל לא מספק...

מנהל פורום דיכאון וכאב