כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/11/2016 | 15:55 | מאת: ליזי

בת 35 לפני כחצי שנה החלו לי עיקצוצים כואבים מאוד לאחר התעוררות משינה ואני לא מסוגלת להניח את כפות רגלי על הריצפה לאחר שינה לאחר שמורידה את הרגלים אני חשה כאב חד כאילו האצבעות משתחררות ועיקצוצים לוקח בערך דקה עד שזה משתחרר ואני חשה הקלה ( אני נוטלת בי 12) בשבוע האחרון התווספו כאבי רגליים מאוד מסיביים ואני מרגשה חולשה ברגלים לאחר עליית מדרגות. בנוסף שתי כפות ידי החלו לכאוב באזור החיבור של הזרוע עם כף היד ולעיתים תחושה של גיד שנתפס ולאחר החזקה לזמן מועט של ספל או פלאפון הכאב מתגבר. סובלת מכאבים חוזרים ונשנים בגב ובאגן והמון קנאקים מאזור הרגליים והכתפים. האם יש סיבה לחשוד שזו דלקת פרקים ? הייתי אצל רופא משפחה שבנתיים נתן רק בי 12 מאחר ובבדיקת דם יצא ערך של 236

שלום מהתאור שלך קשה להתחייב לאבחנה. רצוי להבדק על ידי רופא המשפחה. במידה ויהיה סבור שיש חשד מספיק יפנה לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים