שריפה בכף רגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/11/2016 | 00:01 | מאת: בת-אל

היי דוקטור יש לי שאלה לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להרחקת ברגים ושחרור תפס spn אחרי ניתוח כואב שעברתי לפני כשנתיים בכל השנתים האלה הרגשתי שריפה בעיקר בכפות הרגלים זה מתחיל מהאצבעות עד המפרק עכשיו השאלות שלי הן א- אחרי הוצאת התפס התחושה הזאת לא היתה אמורה להעלם ב- מה אני יכולה לעשות כדאי להרגיע את כפות הרגלים? ג- יש קשר בין תחושת השריפה הזאת העצב שניתפס?!

שלום הידע שלי בתחום אינו מספיק. רצוי להתיעץ בפורום אורטופדיה

מנהל פורום דלקות מפרקים