דלקת פרקים כן או לא

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/10/2016 | 22:34 | מאת: k

אני בת 35 , לפני כחודש וחצי קמתי בבוקר עם כאבים חזקים מאוד בכל הגוף שרירים ועצמות, במהלך הזמן הזה נהיה שיפור, הכאבים מתמקדים בברכיים,מרפקים, גב,כתפיים, בשרירים ברגל יש לי כמו מן ואקום לחץ שגורם לכאבים עד תחושת שיתוק,כובד של הרגל שאני לא יכולה לעמוד עליהן יותר,בערך מאותו הזמן התחילה לי גם נשירת שיער מוגברת מהרגיל,נראה לי שגם מתן שתן תכוף יותר, בספירת דם הברזל קצת נמוך,הtsh גבולי (תמיד הייתה לי אנמיהי קלה, היה לי בעבר תת פעילות של הבלוטה),הרופא נתן לי לעשות בדיקת דם שקשורה לשרירים ויצא תקין,ראומטולוגית שללה דלקת פרקים/שרירים/גידים כי אין נפיחות/אדמומיות פיברומיאלגיה אמרה שמצריך יותר זמן לאבחון, אורטופד אמר לי שזו דלקת פרקים ללא התסמינים הנ'ל,קיבלתי ברקסין ודומיו שלא עזרו, האורטופד נתן לי לקחת etodolac er, שקבלתי היום. נתון נוסף אני נשאית למחלת הגושה אשמח לשמוע חוות דעת/תובנות על סמך מידע זה. תודה

שלום נבדקת על ידי מספר רופאים מיקצועיים שעל אף שבדקו אותך וביצעו מן הסתם בדיקות שונות לא הגיעו לאבחנה. על בסיס המידע שמסרת כאן לא ניתן לעשות אבחנה. את מספרת שיש שיפור הדרגתי כך שיתכן שהכל יחלוף מעצמו. אם התלונות נשארות ממליץ לשוב לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים