אבחנת AS -מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/09/2016 | 08:01 | מאת: ורד ברכה

שלום ד"ר. מזה כחצי שנה אני סובלת מקשיות בגב העליון בעוצמה לא חזקה שפוחתת עם הזמן. בבדיקה מעבדה התברר ששקיעת דם שלילית, ANA DNA שליליים וכן CRP התוצאה 0.08.בדיקת RHEUMATOID קטן מ- 9.69 ובדיקת ANTISTREPTOLYSINO 91.הרופא כתב חשד ל- A.S לציין שהכאבים חזקים בבוקר עם הקימה ומתפוגגים לאחר דקה שתיים. האם ע"ס נתונים אלו מדובר ב-AS.ואם אין אבחנה ברורה כיצד ניתן להגיע לאבחנה ברורה? תודה רבה

שלום חסרים נתונים רבים בהיסטוריה שלך ובבדיקה. סבירות נמוכה שנוקשות של 2 דקות היא על רקע AS. מציע להיועץ עם ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים