פעילות גופנית אינטנסיבית ודלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/09/2016 | 22:22 | מאת: אוהד

שלום, אם אני חולה בדלקת מפרקים פסוריאטית שפגעה באגן ומפרקי עמוד השדרה וגם באנטזיטיס במפרקים כמו ברכיים כתפיים מרפקים וכדומה, האם תחת טיפול שעוזר אפשרי יהיה להתאמן באימוני משקולות? האם אימוני משקולות עלולים להזיק למפרקים? תודה.

שלום אין על כך מידע ברור אך ישנן עדויות שנשיאת משקל מוגבר עלולה לגרום להתפרצות או החמרת דלקת מפרקים פסוריאטית. כמו כל דבר קשה לנבא לגבי האינדיבידואל. ממליץ לעסוק בכך במתינות ולבחון את התגובה .

מנהל פורום דלקות מפרקים