כאבים סביב ברך שמאל זמן רב

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/08/2016 | 10:18 | מאת: ציפורה

אני סובלת יותר משבועיים מכאבים סביב הברך שמקרינים לאורך כל הרגל,הכאבים מתגברים במהלך היום,במנוחה עם הרגל למעלה זה סביר, קבלתי כדורים -BREXIN 20 מ"ג ן-ALSEPA 210 אך ללא הטבה,בצילום מופיע שינויים קלים ובU/S ההכל תקין, הופנתי לC/T וקבלתי זריקת DEPO MEDROL שהבנתי שרק לאחר 72 שעות יש השפעה,האם להמתין לבדיקת הC/T? האם יש מצב שזה פריצת דיסק? מודאגת וסובלת

שלום כאב המקרין לאורך כל הרגל בהחלט יכול להיגרם כתוצאה מפגיעה בגב ( דיסק וכו'). לא ניתן לבצע אבחנה בלי לבדוק. בהחלט נשמע שכדאי לבצע CT של עמוד השדרה.

מנהל פורום דלקות מפרקים