דלקת פרקים בגב ושאלה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/08/2016 | 14:50 | מאת: רוברט

שלום, אני צעיר, וכבר שנתיים סובל מכאבים בגב , בגב תחתון ברכיים וכאבים בעצמות באזור החזה ויש לי גם פסוריאיזיס אז הרופאים חושבים שזה דלקת פרקים פסוריאטית לפני שהכאבים התחילו לי הייתה לי חברה במשך שנה (אני הייתי בן 20 והיא הייתה מבוגרת ממני) וכשעשיתי איתה יחסי מין- היה לי הרבה מגע מיני איתה עם הפה שלי באזור פי הטבעת שלה וגם ההיפך. קראתי באינטרנט שיש דלקת פרקים שקורים לה דלקת מפרקים תגובתית שיכולה להיות בגלל זיהום אז יכול להיות קשר בין מה שעשיתי עם החברה שהייתה לי לבין מה שיש לי? ובאותה תקופה גם היו לי כאבים בערמונית ורופא אורולוג אמר שיש דלקת בערמונית אבל הוא אמר לא צריך טיפול ואחרי כמה זמן בדק אותי שוב ואמר אין דלקת בערמונית. בקיצור- רוצה לשאול אם יכול להיות שכל מה שיש לי קשור לדברים שאמרתי? כי קראתי אינטרנט ששם כתוב על דלקת מפרקים תגובתית שקורית בגלל זיהום או זיהום בערמונית ויכולה להפוך לדלקת חוליות מקשחת כרונית. תודה

שלום דלקת מפרקים הקשורה בפסוריאזיס יכולה לפגוע מפרקים מחוץ לעמוד השדרה ובעמוד השדרה ללא קשר לזיהומים. הדרך לטפל בך היא בתרופות יעילות הקיימות כבר שנים רבות . אל תטריד את עצמך באשר לעבר.

מנהל פורום דלקות מפרקים