שאלה לגבי דלקת חוליות מקשחת ודלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/08/2016 | 20:51 | מאת: עומר

שלום, יש לי דלקת חוליות מקשחת ובזמן האחרון יש לי כאבים בפין ובאשכים ובערמונית, (לפני שנתיים בערך גם היו לי והייתי אצל אורולוג שטען כי לפי בדיקה שלו שיש דלקת בערמונית), מאז זה עבר לי ועכשיו לאחרונה שוב חזר בנוסף עם כאבים באשכים גם מלבד הפין והערמונית, והבנתי שיכול להיות קשר לדלקת בערמונית ולדלקת חוליות מקשחת. אז מה עליי לעשות? תודה.

שלום לעיתים יתכן שזיהום בערמונית/שופכה יגרום לדלקת מפרקים תגובתית שתהפוך להיות כרונית ותתבטא בעיקר בכאב גב- דלקת חוליות מקשחת. לרוב הכאב לאחר זיהום כזה הוא במפרקים שמחוץ לעמוד השדרה. כמובן שיש לבדוק סיבות אחרות שאינן קשורות הגורמות לכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים