אישורים לתרופות ביולוגיות בקופות החולים השונות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/08/2016 | 11:42 | מאת: ד

שלום ד"ר קמחי, אני מטופלת דרך מכבי בעזרת זריקת סימפוני (יש לי דלקת חוליות מקשחת). השאלה שלי קצת בירוקרטית. פנו אליי מכללית כדי לעניין אותי במעבר אליהם. הדבר הראשון שכמובן עניין אותי היה האם סימפוני אצלהם בסל התרופות, אם כן באיזה סכום? והכי חשוב האם העובדה שבמכבי אישרו לי את התרופה (דרך אישור של ראומטולוג) בהכרח אומר שגם בכללית יאשרו לי אותה? אני לא יודעת איך עובדים הצינורות הבירוקרטים בקופות החולים. האם בכלל שווה לי לשקול מעבר?

שלום SIMPONI נמצא בסל ולכן גם בכללית. לגבי האישור האוטומטי איני יכול לומר. תצטרך לברר עם הקופה

מנהל פורום דלקות מפרקים