דלקת פרקים באגן

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/07/2016 | 10:35 | מאת: עדן

היי.. הראומטולוגית שלי איבחנהכי יש לי דלקת פרקים באגן.. רציתי לדעת אם זה משהו שמסכן בהריון.. אני מתכננת בעזרת השם להכנס להריון בתקופה הקרובה ( חודשים קרובים ) ורציתי לדעת האם זה אפשרי,האם זה מסוכן? ,אם זה מהווה בעיות בתהליך ההריון וכו'... תודה רבה!

שלום דלקת מסוג זה אינה מסכנת את ההריון. הבעייה העיקרית היא אם הדלקת נמשכת במהלך ההריון- דבר שעלול להקשות על ההריון שגם כך עשוי להכביד. ישנן אפשרויות טיפוליות גם במהלך הריון.

מנהל פורום דלקות מפרקים