טיפול חדש לדלקת PSA מנסיונך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/07/2016 | 07:41 | מאת: רונית

שלום רב , אשמח לשמוע נסיונך עם אוטלזה לטיפול בדלקת פסוריאטית. תודה

שלום יש לי מעט חולים עדיין תחת טיפול זה. חלקם הגיבו היטב וחלקם פחות. תופעות הלוואי נסבלות במידה ונוטלם את התרופה בצורה הדרגתית- לפי ההנחיות. בסה"כ זו תרופה שכדאי לנסות לאחר מיצוי התרופות הקונבנציונליות ולפני תרופות ביולוגיות אם אין נזק קיים למפרקים נושאי משקל.

22/07/2016 | 10:14 | מאת: רונית

תרופה זו הומלצה לי לאחר כשלון ביולוגיות האם יתכן שיעזור? כמו כן הבנתי בין השורות כאן שלא מיועד לבעיות עמוד שדרה ואגן ואלו בדיוק הבעיות שלי האם עדין לדעתך שווה לנסות? תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים