יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/06/2016 | 16:58 | מאת: בת אל

האם פגיעה במערכת העצבים ההיקפית ניחשבת כיום לבעיה כרונית?!

שלום זה כמובן תלוי בסוג הבעייה. חלק מהבעיות הפיכות וחלקן כרוניות

23/06/2016 | 12:50 | מאת: בת אל

לפני שנה וחצי עברתי ניתוח לקיבוע ושיחזור שבר בקרסול במהלך הניתוח הוכנס אלומטריקס עם ברגים לאצבעות2-3 וכמאז האצבעות אינן זזות ואין תחושה בכלל בכף רגל והרופא משאר לעצמו שבגלל הכאב החד שאני מרגישה במישוש הצלקת העצב תקוע שם הייתי בכל כך הרבה בדיקות וטיפולים והמצב רק מחמיר אני כיום מטופלת בעירוי לידוקאין ומטופלת במשחת אמלה וכדורים טראמדקס ואופטלגין הכאב ממש לא נותן לי להתהלך ל5 דק מבלי לסבול...אני נעזרת עם מקל הליכה וצליעה

מנהל פורום דלקות מפרקים