על סף הייאוש מהדלקת הפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/06/2016 | 17:29 | מאת: נטלי

שלום אני בת 22 לפני כששנה וחצי החלו לי כאבים ברגליים ביידים וכמעט בכל מקום אפשרי הלכתי לראומטולוג כמובן ישר הבחין כי מדובר בדלקת מפרקים על פי התסמינים (נפיחות כאב וכ'ו) כמו כן , בתוצאות בדיקות הדם לא נראה כי יש לי דלקת מפרקים "אני ממש על הקצה" אני מטופלת כיום עם סלוזפרין , ולוקחת נגד כאבים ארקוקסיה ואתופאן אני עושה דיקור סיני במטרה שיעזור כלום לאט עוזר ממש בלחץ אני ממש רוצה להיכנס להריון ומפחדת , החיים שלי נהיו פשוט סיוט ובכי מתמשך לא מצליחה להרתגל למחלה הארורה הזו ! מה אתה יכול להמליץ לי לעשות ? שיטת טיפול מסוימת ?

שלום סלזופירין היא תרופה התחלתית בלבד. במידה ואינה מועילה ישנן תרופות רבות שיכולות להקל. אין סיבה להשאר עם כאב וסבל. פני לראומטולוג ושתפי אותו בכך שהטיפול אינו מועיל.

03/03/2017 | 11:41 | מאת: ליז

שלום.. אני במצב דומה.אשמח אם תצרי איתי קשר [email protected]

מנהל פורום דלקות מפרקים