דלקת מפרקים באגן ועמ''ש

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/06/2016 | 18:59 | מאת: דרור

שלום אני בן 22 מאובחן עם דלקת במפרקי האגן ועמ''ש שקשורה למחלת העור פסוריאזיס, בקיצור- ספונדילוארתרופתי. חוץ מהגב כואב לי בברכיים,בעצם החזה, מרפקים, עצמות בריח, וצוואר. כרגע אני לא מקבל שום טיפול אבל אני מרגיש שאני נמצא במצב אבוד מהסיבות הבאות: ניסיתי כמה סוגי NSAIDS שלא הועילו, תרופות ביולוגיות אני לא חושב שאני במצב הזה וגם חושש מתופעות הלוואי שלהן, סלאזופירין מטוטרקסט וכל הDMRADS ידוע שלא עוזרות לספונדילוארתרופתיות, ולמעשה, אין פתרון למצב שלי... 1. מה דעתך על זה? 2. במידה ואני אקבל איזשהו טיפול, יש איזשהו סיכוי שאני אוכל אי פעם לחזור להתאמן במשקולות? לפני שקיבלתי את הדלקת מפרקים הייתי מתאמן במשקולות ומפותח בגוף. אני מודה לך על ההתייחסות.

שלום אתה מתאר סבל גדול. ישנה הקלה רבה אצל רוב הנוטלים תרופות ביולוגיות. ממליץ לך להתגבר על החשש ולהתחיל טיפול לפני שיגרם נזק בלתי הפיך למפרקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים