דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/05/2016 | 17:53 | מאת: ורד

שלום, בת 38 האם כל אחד יכול לקבל תרופות ביולוגיות והאם יש השפעה על תפקוד קיבה או כבד תודה מראש

שלום בהחלטה על קבלת תרופה ביולוגית צריכים להלקח שיקולים כגון: מצבו הבריאותי הכללי של האדם 2. חשיפה קודמת לשחפת 3. חשיפה קודמת לדלקת כבד נגיפית 4. זיהומים בעבר 5. גידולים בעבר 6. התועלת הצפוייה בסה"כ יש מעט חולים שלא יכולים לקבל תרופה ביולוגית אך הנושאים הנ"ל צריכים להיות נדונים בין הרופא והמטופל כדי לתאם ציפיות.

מנהל פורום דלקות מפרקים