סקרואילטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/05/2016 | 09:45 | מאת: סיון

שלום רב, אני בת 34 אחרי 3 לידות . מה הריון הראשון הייתי גוררת רגל והיו לי כאבים ואמרו לי שיש לי סימפיזיוליסיס באגן. לאחר הלידה האחרונה לפני שנה המצב החמיר והכאבים גברו ואחרי הלידה עשו לי MRI אגן וגילו סקרואילטיס כרוני , אני מתמוטטת מכאבים ולא מתפקדת , נתנו לי טיפול באתופן במינון גבוה שלא עזר, כמו כן גם ארקוקסיה וגם סלאזופירין. שום דבר לא עזר. עכשיו רוצים שאני יתחיל טיפול ביולוגי של זריקות יומירה, להזריק לעצמי פעם בשבועיים בבטן. אני מפחדת מתופעות הלוואי ולא רוצה לעשות אותם.מה עוד אני יכולה לעשות? שום משכך כאבים לא עוזר לי , אני אפילו לא יכולה להסתובב במיטה ולהוריד רגליים מהמיטה, אני לא יכולה לטפל בילדים שלי . אמרו לי שחייה עוזר אז אני מתחילה לשחות אבל מה אפשר לעשות לכאבים??? אני מיואשת !!!!!

שלום הומירה היא תרופה יעילה לטיפול בסקרואיליאיטיס. ההקלה יכולה להיות מהירה. בסה\,כ תופעות הלוואי אינן רבות. ישנם אנשים רבים הנוטלים את התרופה בהצלחה בארץ ובעולם.

מנהל פורום דלקות מפרקים