ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/04/2016 | 23:17 | מאת: אוהד

שלום, יש לי דלקת חוליות מקשחת ואני מעוניין לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. באחד האתרים שמציעים את הניתוח הנ''ל כתוב כי למי שיש מחלת ראומטית אוטואימונית הוא לא מתאים לניתוח. מה הסיבה לכך?תודה

שלום יש מספר סיבות אפשריות 1. שימוש בתרופות מדכאות מערכת חיסון. פוטנציאלית עלול לחשוף לזיהומים סביב הניתוח. 2. לחלק מהחולים יש או מתפתחת דלקת של ענבית העין ( UVEITIS ) שמצריכה לעיתים טיפול מקומי בסטרואידים . זה פוטנציאלית אולי מפריע. אני מניח שמכיון שמדובר בפעולה כירורגית אלקטיבית מי שמבצע אותה רוצה להפחית את הסיכונים כך שצריך לדון בכל מקרה לגופו ולהבין מרופא העיניים עד כמה במקרה שלך זה בעייתי אם בכלל.

מנהל פורום דלקות מפרקים