התאמנות עם מכשירים במכון כושר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/04/2016 | 19:36 | מאת: טל

שלום יש לי דלקת חוליות מקשחת, נרשמתי למכון כושר לעשות קצת תרגילים עם מכשירים בעצימות נמוכה, האם זה בסדר? כל עוד אני מתאמן בעוצמה נמוכה, זה לא מזיק? אני בן 21 וחצי. תודה.

שלום הדגש הוא על זהירות! משקלים נמוכים מאד. הקשבה לגוף. לא לעשות שום דבר מכאיב. משמעות רבה לתרגילי גמישות. מכיון שמדובר במחלה נדירה ובחדר כושר לא רפואי המדריכים לא יוכלו לתת לך תמיכה מקצועית. מציע לקבל הדרכה טרם ההגעה מפיזוטרפיסט מוסמך.

מנהל פורום דלקות מפרקים