יש לי שאלה לגבי מחלת דלקת חוליות מקשחת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/04/2016 | 14:02 | מאת: יואל

שלום רב, כחלק ממחלת דלקת חוליות מקשחת יש לי כאבים במפרקים מסויימים. בין היתר, כואב לי בשתי עצמות הבריח ובעצם החזה, ממש באמצע החזה, כלומר בSTERNUM. השאלה שלי היא- מה יותר סביר שזה, ENTHESITIS או דלקת ממש בעצמות של הבריח ובעצם החזה- OSTEITIS? משום שרופא אחד אמר לי שזה דלקת בעצם, ורופא אחר אמר לי שזה ENTHESITIS. תודה.

שלום שאלות מענינות. כנראה שכולם צודקים. ישנה שאלה מהו התהליך הראשוני . אין לזה משמעות מעשית. הטיפול כיום זהה עבור כל התהליכים.

מנהל פורום דלקות מפרקים