שאלה , מאובחן כחולה ב- AS

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/04/2016 | 20:23 | מאת: רונן

לאחר חודשים של כאבים באגן והגב התחתון אובחנתי בבדיקת MRI כחולה ב-AS. עבודתי בענף השיפוצים מזה שמונה שנים מצריכה ממני גם מאמצים פיזיים,כמו גם עמידה ממושכת והרמה של דברים כבדים לעיתים. האם יכול להיות שהעבודה שלי גרמה להתפתחות המחלה ? כמו כן כרגע אני מתקשה לעבוד ונראה שאפילו אפסיק לעבוד, האם יש זכויות לחולי AS בביטוח לאומי כתוצאה מהמצב הזה ? תודה לך מראש.

שלום לא ידוע קשר בין עבודה גופנית להתפתחות דלקת מפרקים מקשחת. כמו כל מחלה מגבילה ניתן לתבוע זכויות מהביטוח הלאומי.

מנהל פורום דלקות מפרקים