שאלה לגבי פעילות מסויימת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/04/2016 | 12:31 | מאת: אבשלום

שלום, אם אני סובל מאנקילוזינג ספונדיליטיס וגם אנטיזיטיס במפרקים מרובים, זה בסדר שאירשם לחוג קרב מגע? אני יודע שזה קצת אגריסיבי אבל רציתי לדעת את דעתך בהקשר למחלת המפרקים. תודה.

שלום ממליץ לך לא לעשות זאת משתי סיבות 1. יהיה קשה להבחין בין כאב מפציעה לבין כאב מאימון לבין כאב מהמחלה 2. לאנשים עם דלקת מפרקים מקשחת יתכנו חיבורים גרמיים בעמוד השדרה העלולים תחת טראומה לגרום לנזקים קשים. עדיף לדבוק בפעילות שיש לך עליה שליטה ושאינה טראומטית.

מנהל פורום דלקות מפרקים