מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/11/2015 | 14:15 | מאת: אפרת

שלום לאחר שהחלקתי במדרגות עברתי מיפוי עצם spect של עמוד שדרה גבי מותני ואגן ואלו התוצאות קליטה בולטת בסימפוזיס פוביס קליטה קלה דיפוזית במפרק ירך שמאל .קליטה מוגברת סימטרית בrt lt sij שינויים ארטריטים קלים .אגב סיטי עמוד שדרה יצא תקין.כרגע החשד על.דלקת חוליות מקחשת האם יכולה להיות דלקת ללא ממצאים רדיולוגים? הcrp שלי הוא 10. וesr שקיעת דם 36.הfr יצא תקין

שלום מיפוי עצם הוא בדיקה לא אבחנתית לדלקת חוליות מקשחת. מציע לפנות לראומטולוג אם יש חשד קליני.

מנהל פורום דלקות מפרקים