גאוט

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/08/2015 | 08:36 | מאת: מורדי

מבקש עזרה דחוף.אני נמצא בטיול בחו"ל וקיבלתי התקף של גאוט קשה.ואני באמצע הטיול.מבקש המלצות מה לעשות על מנת להמשיך את הטיול.אם אפשר רשימה של תרופות שאפשר לרכוש כאן בהולנד על מנת להקל את הכאב תופת הזה.תודה.

שלום התרופות היעלות הן נוגדי דלקת שאינם סטרואידים כגון NAPROXEN, DICLOFENAC או ETORICOXIB בתנאי שאין מחלת לב או יתר לחץ דם או פגיעה בכליות . אפשרות שנייה היא סטרואידים כגון פרדניזון. ניתן לקחת את התרופות 5-7 ימים

מנהל פורום דלקות מפרקים