מיפוי עצמות spect

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/08/2015 | 18:08 | מאת: שולי

שלום אני אישה בת 58 בשנה וחצי האחרונות סובלת מכאבים בברכיים בעיקר ברך שמאל בנוסף התפשטו הכאבים לכוון הירכייםכאבעם איומעם בכל מצב גם תוך שינה בבירור אורטופד נאמר לי שאין קשר לברכיים עשו לי צילומים והרופא הזריק לי זרעקה לבורסה בירך המתנתי מס שבועות ללא שיפור ואז בופניתי לCTהרופא טען שהוא תקין לחלוטין ואז הופניתי למיפוי עצמות כולל spect מותני הפענוח מראה:אין ריכוזים פתלוגיים פוקליים סקוליוזיס מותני מתון שינויים ספונדלותיים L4-5 גוף חוליה L3-4 D12תא אחורי שינויים אוסטיאוארטריטיים בברך שמאל תא לארלי מדילי וברך ימין תא לטרלי אנא תשובתך בהקדם תודה! שולי

שלום קשה לדעת מהתאור שלך מהו מקור הסבל ההפיך- כלומר אותו מרכיב שניתן לתקן בטיפול תרופתי ספציפי או בהתערבות ניתוחית. אם את מרגישה שמיצית את "האפיק" האורטופדי ניתן לנסות לפנות לראומטולוג ולמומחה לכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים