כאבים בתוך האף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/07/2015 | 14:53 | מאת: דוד

שלום, יש לי בימים האחרונים כאבים בתוך האף בדופן השמאלית (הדופן החיצונית של האף-אבל בפנים האף). הכאבים קיימים רק כשאני נוגע באזור, ואני מרגיש אותם בפנים. הייתי אצל רופא א.א.ג. שלא מצא שום דבר. שמתי ע"פ הוראתו משחה אנטיביוטית שבוע, אבל המצב נשאר אותו דבר. כיוון שלאחרונה אובחנתי כחולה בדלקת מפרקים פסוריאטית חשבתי שאולי יש קשר בין הדברים ? כי מדובר ברקמה סחוסית. האם יש קשר לדעתך לעניין המחלה הראומטולוגית ? תודה.

שלום קשה לחשוב על קשר בין הדברים. אם אתה נוטל מטוטרוקסט יש סיכוי קלוש שזה יכול לגרום לכיב שטחי ברירית האף.

מנהל פורום דלקות מפרקים