השפעת מחלת דלקת פרקים על ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/07/2015 | 07:14 | מאת: יפה

שלום בתי נשואה+3 וחולה בדלקת פרקים מחלה שהתפרצה לאחר הלידה השלישית. בתי מעוניינת כעת לבצע ניתוח להגדלת חזה . האם הניוח להגדלת חזה עלול להחמיר את מצבה? האם יש השלכות לאחר ניתוח כזה בעתיד?האם יש תופעות לוואי ארוכות יותר עקב המחלה?האם ההחלמה ארוכה יותר? תודה רבה יפה

שלום השאלה אינה פשוטה והדעות בעיניין מעט חלוקות. בתור התחלה אני סבור שכדאי שמחלת המפרקים תהיה תחת שליטה לפני שהיא ניגשת לניתוח. אין עדויות חד משמעיות שהגדלת חזה מחמירה דלקת מפרקים אך יש הסוברים שיש בכך סיכון.

מנהל פורום דלקות מפרקים