דלקת מפרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/07/2015 | 22:39 | מאת: אסתי

מאז 2007 אני מטופלת בפלקווניל 200 מ"ג פעם ביום. התחלתי עם 2 כדורים ביום וכל פעם המינון יורד ועולה. תרופה זו פוגעת בעינים ואני במעקב לרפואת העין מדי חצי שנה. בזמן האחרון חל שנוי בראיה ולכן אודה לך מאד אם תוכל להמליץ על תרופה אחרת ופגיעותיה מזערות יותר. אני מטופלת בתרופות להורדת לחץ דם ולוקחת אומגה 3. שוב, מודה מראש על תגובתך.

שלום לא בטוח שהפגיעה בראייה קשורה לפלקניל אך לאחר 8 שנים של טיפול יתכן שיש מקום לבחון אפשרויות אחרות שהינן רבות לטיפול בדלקת מפרקים שגרונית. דברי עם הראומטולוג המטפל.

מנהל פורום דלקות מפרקים