כאב במפרקי האגן

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/07/2015 | 15:47 | מאת: אני

בת 46 לאחר אשפוז בטיפול נמרץ לב עקב קצב לב לא תקין שהוגדר כפרפור פרוזדורים הוחלט על טיפול תרופתי-פרדקסה 150 פעמיים ביום וקרדיולוק 5. (אקו לב תקין, התייחסות לחשד לאירוע מוחין קל חולף לפני כחצי שנה). בדיקות הדם שנעשו תקינות. לאחר כשבוע מנטילת התרופות התחלתי להרגיש כאב במפרק הירך (באגן) כמה ימים אחר כך בשני המפרקים ביריכיים. יש שעות שזה כואב יותר ויש פחות... הכראב הוא כשלושה ימים כאשר יום אחד לא היה כלל כאב האם זה קשור לתרופות? האם להפסיק תרופות? האם זה עושה רושם של כאב חולף... יש לציין שאני מתפקדת כרגיל למרות שיש כאב... יש לציין שלפני כשנה אובחנתי כסובלת מדלקת פרקים חמורה בה כל הפרקים בכל הגוף כאבו לי והיו נפוחים, בדיקות הדם העידו על דלקת. סרבתי לסטרואידים המתנתי לאבחנה סופית וטיפול נכון...כחודש כאב מאוד ואז חלף לאט לאט וכך גם בבדיקות הדם (להפתעת הרופאה הראומטולוגית שהמשיכה לעקוב אחריי בבדיקות דם ובבדיקה קלינית כל מס' חודשים). האם הכאב היום מראה שהבעיה חזרה? האם שוב זו התפרצות של דלקת פרקים.... אודה לתשובה

שלום המקרה שלך מצריך עיון מעמיק בנתונים. יתכן שכל הדברים - המפרקים הלב הפרפור האירוע המוחי - קשורים זה בזה . ממליץ לפנות בהקדם לראומטולוג שלך ולעדכן אותו. בכל מקרה מעורבות של מפרקי הירך מצריכה טיפול.

מנהל פורום דלקות מפרקים